Evenement trailer

Unieke & Opvallende Locatie

🇬🇧 Do you prefer to read this article in English? Then click here.

 

Wil jij volgend jaar groots uitpakken op een evenement of beurs? Zoek je naar een manier om op te vallen? Expandable Trailers heeft dé oplossing.

Onze containers en trailers zijn de perfecte oplossing als jij je wilt onderscheiden van de rest. Met een opvallend ontwerp en innovatief design zijn het echte blikvangers die publiek zullen trekken. Meer publiek staat gelijk aan meer leads en dus meer sales. Dat hoeven wij jou niet meer te vertellen.

Waarom Expandable kiezen?

Veelzijdig

Je kunt ze voor allerlei doeleinden inzetten als evenement trailer: van showroom tot vergaderruimte of conferentiezaal.

Mobiel

Ze zijn ontworpen met verplaatsbaarheid in gedachten. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen met een gewone vrachtwagen. Geen kraan nodig of speciaal voertuig nodig!

 

Ruim

Niet alleen op locatie, maar ook onderweg. Door hun unieke constructie zijn ze compact wanneer ingeschoven, maar met een verrassend laadvermogen.

Uniek

Onze state-of-the-art mobiele ruimtes zijn uniek en uitnodigend, gebaseerd op een slim ontworpen mobiel concept in combinatie met een aantrekkelijk, trendy en luxe design.

Betaalbaar

Vergeleken met andere evenement trailers zijn onze units een kosteneffectieve manier om een grote impact te maken.

Rustig

Ontsnap aan het lawaai van de beursvloer in een nagenoeg geluiddichte locatie om met mensen te praten of om presentaties in te houden.

Opzetten: 1 persoon, 15 minuten

Je hoeft geen techneut te zijn om een Expandable te kunnen bedienen en opzetten. Een gebruiksvriendelijk hydraulisch systeem is eenvoudig met een draadloze afstandsbediening te gebruiken.

Het resultaat? In slechts 15 minuten kan iedereen een Expandable opzetten. In een handomdraai verdubbelt het vloeroppervlak van een Expandable.

Wat onze klanten zeggen

Logo of our client Xtreme concepts logo

"In onze business draait alles om vertrouwen. Wij weten dat we Expandable kunnen vertrouwen. Zij zullen altijd een belangrijke rol spelen voor ons."

- Serge Blommaert, Xtreme Concepts

"Ik ben altijd op zoek naar innovatie – hoe je iets sneller, slimmer, goedkoper en beter kunt doen. Eurotech en Expandable hebben een gemeenschappelijk doel; een unieke en optimale ervaring afleveren."

- Wim Noorman, Eurotech Sports & Events

Logo of our client eurotech sports and events
Logo of our client facilities by adf

"Ik zie Expandable als partner, niet als leverancier. Expandable levert producten van hoge kwaliteit, waardoor we de lat hoog kunnen leggen in ons vakgebied."

- Marsden Proctor, Facilities by ADF

Theo van Essen, Van Essen Catering & Events

"Als de gasten aan komen lopen zijn ze meteen verbaasd hoe mooi en strak de Expandable is. Lekker warm, goed verlicht – veel beter dan een flapperende tent."

 

Laat jouw volgende evenement slagen

Klaar om jouw stempel te drukken op je volgende evenement of beurs? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Expandable jou kan helpen je doel te bereiken.

 
Ik wil dat mijn volgende event een succes wordt!

 

This page was last updated on April 14, 2023. The content of this page was written and approved by Berrie Rieswijk.