Chassisbouwer

Fulltime
MBO

Ben jij iemand die houdt van structuur? Iemand die graag de basis legt waar anderen op voort kunnen bouwen, wetende dat jouw werk 100% in orde is? Dan hebben wij een plekje voor jou binnen ons team! Bij Expandable zijn we namelijk op zoek naar een chassisbouwer om ons team te versterken.

Wat je gaat doen

Als chassisbouwer ben jij medeverantwoordelijk voor het opbouwen van het chassis waarop een trailer wordt gebouwd. Dat is het product waar wij voor staan: trailers en containers die in de breedte uitschuifbaar zijn en die verdubbelen in ruimte. We heten niet voor niets Expandable! Jij gaat je bezig houden met het opbouwen van de technische installatie: denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van assen en wielen, reminstallatie, verlichtingsinstallatie, hydrauliek, en de vloeren. Tot slot tref je ook voorbereidingen aan de ophangconstructies voor onder andere trappen en airco-en generatorsystemen.

Wie jij bent

We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken bij Expandable, en daar hebben we jou graag bij! Er ligt hier een mooie uitdagende functie op jou te wachten als je een beetje technische knowhow bezit. En bovendien: werken in een gezellig team met een laagdrempelige bedrijfscultuur waar ruimte is voor jouw inbreng, wie wil dat nu niet?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler
  • Je hebt een gemotiveerde instelling en werkt proactief
  • Bij voorkeur in het bezit van opleiding monteur bedrijfswagens (niveau 1 of 2)

Wat wij jou bieden

  • Een werkplek in een jong, enthousiast en snelgroeiend bedrijf
  • Een halfjaarcontract met daarna een optie tot vast contract
  • Een marktconform salaris
  • Vaste werktijden in dagdienst - houd je weekend en avonden lekker voor jezelf!
  • Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen
  • Voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Regelmatig gezamenlijke lunch

Wie wij zijn

Wij zijn Expandable. Een productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Al onze ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. De bouw van onze trailers en containers gebeurt volledig in eigen beheer op onze locatie in Eersel.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om deel uit te maken van het Expandable-team? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv te sturen via het formulier of naar ronald@expandable.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Ronald Nieuwenhuizen via +31 6 57 56 94 35.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan ons succes? Jouw passie en talent zijn hier welkom. Vul het bijgevoegde formulier in, en wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk op onze website of neem contact met ons op.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

So let's talk business!

Interested to find out more about our unique movable spaces? Or would you like a demonstration of our Expandable Trailers? You are welcome to visit our facility.