Carrosseriebouwer

Fulltime
MBO

Heb jij twee rechterhanden waarmee jij ideeën werkelijkheid maakt? Is geen probleem jou te gek? Draaien jouw creatieve raderen dan op volle toeren en weet jij al hoe je dit op gaat lossen? Dat komt dan goed uit. Bij Expandable zijn we namelijk op zoek naar een carrosseriebouwer om ons team te versterken.

Wat je gaat doen

Als carrosseriebouwer bouw jij de vorm van wat uiteindelijk een Expandable trailer of container gaat worden. Onze trailers en containers heten niet voor niets zo; ze zijn in de breedte uitschuifbaar en verdubbelen zo in ruimte! Je treft voorbereidingen voor, en stelt zelf samen, diverse dak-,wand- en koppanelen. Daarnaast plaats je dak- en wandpanelen door middel van verlijming. Ook monteer je karakteristieke Expandable zet werkdelen. Daarna wordt de trailer extern in de gevraagde kleur gespoten. Wanneer deze weer terugkomt wordt de trailer afgebouwd tot een compleet product. Als onderdeel van ons team help jij je collega’s met het behalen van de gestelde doelen. Dit is bij uitstek een uitdagende functie voor mensen die houden van sleutelen en knutselen!

Wie jij bent

We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken bij Expandable, en daar hebben we jou graag bij! Met jouw twee rechterhanden en je technische achtergrond ligt er bij ons een mooie uitdagende functie op je te wachten. Werken in een gezellig team met een laagdrempelige bedrijfscultuur waar ruimte is voor jouw inbreng, wie wil dat nu niet?

  • Je beschikt over algemene gereedschapsvaardigheden
  • Je beschikt over specifieke kennis op het gebied van montagewerk aan voertuigen en installaties
  • Je hebt kennis van maatvoeren en afstellen van carrosseriedelen
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler

Wat wij jou bieden

  • Een werkplek in een jong, enthousiast en snelgroeiend bedrijf
  • Een halfjaarcontract met daarna een optie tot vast contract
  • Een marktconform salaris
  • Vaste werktijden in dagdienst - houd je weekend en avonden lekker voor jezelf!
  • Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen
  • Voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen

Wie wij zijn

Wij zijn Expandable. Een productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Al onze ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. De bouw van onze trailers en containers gebeurt volledig in eigen beheer op onze locatie in Eersel. 

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om deel uit te maken van het Expandable-team? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv te sturen via het formulier of naar ronald@expandable.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Ronald Nieuwenhuizen via +31 6 57 56 94 35.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan ons succes? Jouw passie en talent zijn hier welkom. Vul het bijgevoegde formulier in, en wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk op onze website of neem contact met ons op.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

So let's talk business!

Interested to find out more about our unique movable spaces? Or would you like a demonstration of our Expandable Trailers? You are welcome to visit our facility.