Aluminium kozijnmonteur

Fulltime

Kent jouw technisch inzicht geen weerga? Krijg je energie van uitdagingen die een beroep doen op jouw oplossingsgerichtheid? En ben jij er klaar mee om door weer en wind je werk te doen, terwijl je jouw talenten liever in een productieomgeving laat zien? Dat komt dan goed uit. Bij Expandable zijn we namelijk op zoek naar een aluminium kozijnmonteur om ons team te versterken.

Wat je gaat doen

Als aluminium kozijnmonteur ga je de carrosserie van onze trailers en containers voorzien van aluminium kozijnen met glas, panelen en hang- en sluitwerk. Met je werktuigbouwkundig inzicht plaats je aluminium kozijnen, vouwwanden, vaste kozijnen en enkele en dubbele deuren in het chassis. Naast montagewerkzaamheden kan het ook zijn dat je af en toe in het productieproces ingezet wordt, bijvoorbeeld in de afmontage of panelenbouw.

Wie jij bent

We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken bij Expandable, en daar hebben we jou graag bij! Met jouw technische kennis ligt er bij ons een mooie uitdagende functie op je te wachten. Werken in een gezellig team met een laagdrempelige bedrijfscultuur waar ruimte is voor jouw inbreng, wie wil dat nu niet?

·       Jij hebt ervaring met het monteren van glas, panelen en hang- en sluitwerk

·       Kennis van en ervaring met kit- en lijmtechnieken is een pre

·       Jij weet veel van kozijntechniek

·       Je bent bereid om andere werkzaamheden in het productieproces uit te voeren

Wat wij jou bieden

·       Een werkplek in een jong, enthousiast en snelgroeiend bedrijf

·       Op termijn een vaste arbeidsovereenkomst

·       Een marktconform salaris

·       Vaste werktijden in dagdienst

·       Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen

·       Voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen

Wie wij zijn

Wij zijn Expandable. Een productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Al onze ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. De bouw van onze trailers en containers gebeurt volledig in eigen beheer op onze locatie in Eersel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om deel uit te maken van het Expandable-team? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv te sturen via het formulier of naar ronald@expandable.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Ronald Nieuwenhuizen via +31 6 57 56 94 35.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

So let's talk business!

Interested to find out more about our unique movable spaces? Or would you like a demonstration of our Expandable Trailers? You are welcome to visit our facility.