ONZE OPLOSSING

Expandable is leverancier van betaalbare, verplaatsbare ruimtes met korte levertijden – voor zowel koop als verhuur. Onze producten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. Met behulp van hoogwaardige, innovatieve technologie zorgen wij voor een eenvoudige opstelling op elke locatie.

Trailer

Met een totale lengte van 13,6 meter en een vlakke oppervlakte van 62 m² wanneer uitgeklapt zou je bijna vergeten dat je je in een mobiele ruimte bevindt. De trailer is erg flexibel omdat hij compatibel is met elk type vrachtwagen – meer heb je niet nodig.

Lees meer Ontwerp zelf

EOH rendering featuring a minimalist outline of a trailer with a focus on its eco-friendly design.

Hybrid

De hybride is de ultieme combinatie van container en trailer. Hij combineert de flexibiliteit van de trailer met het transportgemak en het compacte formaat van de container. De wielen verdwijnen in het chassis wanneer je hem opzet!

Lees meer Ontwerp zelf

Container Chassis

Deze multifunctionele trailer is perfect voor het vervoer van containers van 25ft, 30ft en 44ft. Operationele kosten worden aanzienlijk verlaagd, omdat je slechts één trailer nodig hebt om meerdere type containers te vervoeren.

Lees meer

Expandable Container 25ft

Container 25ft

De Expandable container is compact tijdens transport en heeft een binnenoppervlak van 32 vierkante meter wanneer deze volledig is uitgeschoven. Het chassis is voorzien van vier twistlocks, waardoor de container gemakkelijk en veilig door een normale vrachtwagen kan worden vervoerd.

Lees meer Ontwerp zelf

 

EA915 icon showcasing a sleek, aerodynamic container with an innovative design.

Container 30ft

De 30 voet Expandable container combineert een compact vervoerbaar exterieur met zowel veel laadruimte (tijdens transport) als een ruime vlakke oppervlakte (42 vierkante meter) wanneer deze volledig is opgezet.

Lees meer Ontwerp zelf

EA1360 icon representing a compact, foldable trailer with efficient storage space.

Container 44ft

Met een oppervlakte van 62 vierkante meter is de Expandable 44ft container onze grootste container. Je zou bijna vergeten dat je je in een mobiele ruimte bevindt! Deze container is uitgerust met een volledig automatische zelfnivelleringsfunctie, waardoor hij binnen 15 minuten operationeel is.

Lees meer

A solid black background image, used for design purposes or as a placeholder.

Over Expandable

Wij hechten waarde aan principes als gebruiksvriendelijkheid en korte levertijden, omdat deze sinds dag één een integraal onderdeel zijn van ons bedrijf. Deze kernformule is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel ontwerp, een aantrekkelijk uiterlijk, lage gebruikskosten, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij streven naar een uniek product met een korte levertijd en een eenvoudige opstelling, inzetbaar op elke locatie in een breed scala aan toepassingen.

Voorbeelden hiervan zijn roadshows, productlanceringen, mobiele uitzendingen, promoties van evenementen en nog veel meer.

Missie

Wij geloven dat we de toegankelijkheid van verplaatsbare ruimtes en mobiele faciliteiten kunnen vergroten. Onze missie is het creëren van multifunctionele, gebruiksvriendelijke verplaatsbare ruimtes die eenvoudig te bedienen zijn en die de eindgebruiker dienen. Deze mobiele ruimtes stellen mensen in staat om het beste uit zichzelf te halen, waar zij ook zijn.

Visie

Expandable wil een verlengstuk zijn voor haar wereldwijde partners, en hen helpen bij het bedenken van oplossingen. Samen willen we de wereld van mobiele ruimtes zo toegankelijk mogelijk maken. Wij geloven in een wereld zonder ondermaatse oplossingen.

 

Brochure: de Expandable oplossing

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf en onze producten! Wat zijn de voordelen van ons product, en wat maakt onze oplossing zo bijzonder? Dat zijn twee vragen die we graag voor je beantwoorden. Download daarvoor onze brochure om meer te weten te komen over onze producten en over Expandable.

Download onze brochure

Send download link to:

Sign me up for the Expandable newsletter

 

Betaalbaar

Onze unieke Expandables zijn bijna volledig opgebouwd uit in serie vervaardigde componenten, waardoor de bouwkosten laag blijven. Ook de huurkosten zijn aantrekkelijk en inclusief stalling.

Startklaar

De modulaire aard van Expandable producten stelt ons in staat om uw wensen in het uiteindelijke ontwerp te implementeren. Wij zorgen ervoor dat het eindproduct aan uw behoeften voldoet.

Verbreedbaar

Een Expandable verdubbelt in slechts 15 minuten in omvang. Niet alleen het ontwerp verbreedt zich, dat geldt ook voor de mogelijkheden; een allesomvattende oplossing die verlichting, verwarming, airconditioning, stroomvoorziening en transport omvat. Aanpasbaar aan jouw wensen, bovendien.

Verplaatsbaar

Expandable-producten zijn ontworpen rondom snelle, eenvoudige verplaatsing en uitbreiding. Wij weten hoe kostbaar jouw tijd is. Een Expandable kun je overal snel inzetten en ook snel weer opnieuw opzetten.

Korte levertijd

Door het efficiënte gebruik van materialen en systemen kunnen we de productietijd aanzienlijk verkorten, waardoor we korte levertijden garanderen. Ook onze diverse huurvloot staat klaar om te anticiperen op jouw wensen.

Aanpasbaar

De modulaire aard van Expandable-producten stelt ons in staat om jouw wensen in het ontwerp te implementeren. Wij zorgen ervoor dat het eindproduct aan jouw behoeften voldoet.

Perfect voor een breed scala aan toepassingen

Ontdek alle toepassingen    Hulp of advies nodig? Neem contact met ons op.

A spacious sports-themed expandable container, perfect for storing and transporting athletic equipment

Stel zelf jouw Expandable samen en bekijk hoe deze eruit komt te zien, waar je ook bent!

Bekijk ze vanuit elke hoek en zie hoe ze er in werkelijk uitzien met behulp van Augmented Reality (AR).

Probeer nu

Jouw probleem. Onze oplossing.

Expandable B.V.
Meerheide 25
5521 DZ Eersel
The Netherlands

+31 85 890 21 88
info [at] expandable [dot] nl

Wil je op de hoogte blijven?

Als je meer informatie wilt ontvangen, kunnen we je op de hoogte houden via onze nieuwsbrief. Of volg ons op social media.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt na het downloaden van onze whitepaper, neem dan contact met ons op. Als je onderstaand formulier invult hoor je binnen 1-2 dagen van ons.