Engineer Healthcare

Fulltime

Even een korte introductie. Wij zijn Expandable. Een productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Al onze ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. Het bedrijf kenmerkt zich door een resultaatgerichte cultuur. Iedereen draagt op alle niveaus bij aan het eindresultaat, namelijk een unieke Expandable trailer of container. Zowel onze producten als onze mensen zijn alles behalve saai. Ondernemend en hardwerkend, dat zijn we. Jij ook? De organisatie is nog niet zo groot dus alles wat jij doet wordt gezien, gewaardeerd en telt.

Wat je gaat doen

Als engineer werk je met SolidWorks en ben je dagelijks belast met het vertalen van Healthcare-klantwensen naar technische tekeningen. Daarnaast zorg je mede voor het voorbereiden van de productiegegevens. Je bestelt de projectgebonden materialen en maakt het orderdossier gereed voor de overdracht naar productie. Jouw tekenwerk is het begin van Expandable-producten die geleverd worden aan healthcare-bedrijven wereldwijd.

Jouw taken:

·       Uitwerken van orders in 3D en compleet maken van het projectdossier

·       Opstellen van materiaallijsten

·       Bestellen/inkopen van projectgebonden onderdelen

·       Overdragen van het projectdossier aan de productie

Jouw profiel:

·       Je bent in het bezit van een MBO/HBO+-diploma

·       Je hebt ervaring met SolidWorks

·       Je werkt nauwkeuring en gestructureerd

·       Je bent communicatief en een echte teamspeler

·       Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht ingesteld

·       Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf met een gedreven team. Als project engineer Healthcare heb je een uitdagende functie waarin eigen initiatief gewaardeerd wordt. Verder bieden wij jou een marktconform salaris, flexibele werkuren en een fijne werkplek. Ons bedrijf groeit snel en wij geven jou dan ook voldoende mogelijkheden om verder mee te groeien met het bedrijf.

Ben jij die project engineer Healthcare die wij zoeken?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om deel uit te maken van het Expandable-team? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv te sturen via het formulier of naar ronald@expandable.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Ronald Nieuwenhuizen via +31 6 57 56 94 35.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

So let's talk business!

Interested to find out more about our unique movable spaces? Or would you like a demonstration of our Expandable Trailers? You are welcome to visit our facility.