Sales Manager

Fulltime
Bachelor

Weet jij wat iemand nodig heeft nog voordat hij zelf doorheeft wat dat is? Kun jij inspelen op de behoeften van klanten en prospects met ongekende precisie? Dan zou ons sales-team je graag ontmoeten. Wij zoeken namelijk een sales manager om ons team te versterken.

Wat je gaat doen

Het is aan jou om al onze producten je eigen te maken, zodat je precies weet wat we in huis hebben en hoe dat een potentiële klant kan helpen. Wij hebben namelijk een fantastisch product, maar we zijn nog op zoek naar iemand die een brug kan slaan naar de behoeften van individuele klanten. Jij gaat je vooral bezighouden met het benaderen van potentiële klanten en contact onderhouden met bestaande relaties. Wie er ook een vraag neerlegt bij Expandable, jij gaat op zoek naar het juiste antwoord. Van de executives die een aankoop overwegen tot de chauffeur die zijn eerste Expandable komt ophalen en een demonstratie wil – jij bent het aanspreekpunt.

Wie jij bent

We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken bij Expandable, en daar hebben we jou graag bij! Deze sales-functie is bij uitstek geschikt voor iemand met technische kennis en een proactieve houding. Het belang van de klant staat bij jou voorop! Jij wordt een gewaardeerd tandwiel in de geoliede machine die Expandable heet. Wij zijn trots op wat wij maken – jij straks ook?

• Je bent communicatief vaardig

• Je hebt een proactieve houding en kunt goed zelfstandig werken

• Technische kennis is een pre

• 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie

• Goede beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre)

Wat wij jou bieden

• Een werkplek in een jong, enthousiast en snelgroeiend bedrijf

• Een (half)jaarcontract met daarna een optie tot vast contract

• Een marktconform salaris

• Een fijne eigen werkplek

• Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen

• Voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen

Wie wij zijn

Wij zijn Expandable. Een productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Al onze ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. De bouw van onze trailers en containers gebeurt volledig in eigen beheer op onze locatie in Eersel.

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om deel uit te maken van het Expandable-team? Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en cv te sturen via het formulier of naar berrie@expandable.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Berrie Rieswijk via +31 6 30 38 21 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan ons succes? Jouw passie en talent zijn hier welkom. Vul het bijgevoegde formulier in, en wie weet word jij onze nieuwe collega! Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk op onze website of neem contact met ons op.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

So let's talk business!

Interested to find out more about our unique movable spaces? Or would you like a demonstration of our Expandable Trailers? You are welcome to visit our facility.